Kyl- & frysleverans i hela landet. Frakt endast 99:- på beställningar över 2000:- Betala med Klarna.

Köpvillkor

Allmänna villkor webbutik

Allmänt
§1 När du blir kund hos Köttbutiken AB godkänner du följande villkor och regler. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisförändringar och slutförsäljning.

Beställning
§2 Beställningar sker via webshopen eller utav en säljare på Köttbutiken över webben eller i butik. Beställningar hämtas hos oss på Storgatan 34 i Luleå om inte hemleverans avtalats.

Betalning
§3 Betalning sker vid upphämtning/leverans i form av swish eller kortbetalning i butik samt vid hemleverans samt via klarna på alla köp i webbutik.

Ångerrätt
§4 Ångerrätten enligt Distansavtalslagen (2005:59) gäller inte vid beställning av Köttbutikens produkter och varor. Mer info om varor och tjänster som är undantagna hittar du på konsumentverkets hemsida.

Reklamation
§5 När beställningen är upphämtad eller levererad så ska den kontrolleras så att ingen vakuumförpackning är skadad eller att ingen fysisk skada på produkterna har uppkommit. Anmärkningar ska göras inom ett dygn från att beställningen är upphämtad eller levererad. En reklamation är endast godkänd om det har uppstått under Köttbutikens hantering. I första hand vid fel på vara så ersätts det med nya varor eller en liknande produkt och i andra hand återbetalning.

Kundservice
§6 Har du frågor angående din beställning eller dessa villkor så är du välkommen att höra av dig till oss via mejl till info@kottbutiken.com

Priser
§7 Alla priser är presenterade i SEK ink. moms. Köttbutiken förbehåller sig rätten att justera priser och produkter löpande. Vi reserverar oss för oförutsedda prisförändringar, slutförsäljning och felaktig information på hemsidan.

Leverans
§8 Leverans hem till kund kan ske under speciella omständigheter. Om en beställning inte tas emot så kommer den att ställas utanför bostaden i bästa mån och då övergår ansvaret till dig som kund. Köttbutiken ansvarar inte för en skadad eller stulen beställning efter överlämnat ansvar.

Personuppgifter
§9 När du som kund beställer av Köttbutiken så behandlar vi dina personuppgifter (namn, adress, e-post mm.) i enlighet med GDPR-lagen.