Kyl/frys-leverans i hela landet. Kundbetyg: ⭐️⭐️⭐️ Betala med Klarna.

Så här klassificerar vi vår entrecôte

augusti 25 2024 – Daniel Muotka

Så här klassificerar vi vår entrecôte
Så här klassificerar vi vår entrecôte

Vi är just nu i full gång med att sortera entrecôte – ett noggrant och viktigt arbete som vi ständigt förfinar för att kunna erbjuda dig det bästa köttet. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du gör din beställning och att du i slutändan ska vara riktigt nöjd med ditt val och få det du är ute efter.

Vi sorterar entrecôten i tre kategorier:

  1. Premium
    • Här fokuserar vi på hög fetthalt och en fin marmorering. Köttet är dessutom mycket fast, vilket ger en exklusiv och smakrik upplevelse.
  2. Klass 1
    • I denna kategori är det mörheten och smaken som står i centrum, medan fetthalten har en mindre betydande roll. Perfekt för dig som söker ett riktigt gott och mört kött.
  3. Klass 2
    • Detta är vår enklare entrecôte, som också har det lägsta priset. Denna klass kan även ingå i våra köttlådor – ett prisvärt val med god kvalitet. Passar även perfekt för dig som vill ha mindre insprängt fett i din entrecôte.

Vilken klass köttet hamnar i avgörs av flera olika faktorer som till exempel ras, kön, ålder, mörhet, fasthet, färg och fettmängd. Vi strävar alltid efter att vara så träffsäkra som möjligt i vår sortering, så att du kan känna dig säker på att få det kött som passar dina önskemål bäst.