Sortiment

#01

BURGARPAKET

Varje fredag så gör vi paket med råvaror till att göra egna hamburgare. Vi tar ut bröden från ugnen strax innan kl 15 och grovmaler självklart färsen samma dag.

Ett paket innehåller: 4st ekologiska hamburgerbröd och 600g norrlänsk ekologisk hamburgefärs. 180kr/st. Tillbehör finns att köpa för paketen.

#02

KÖTTSKOLA

Vi håller utbildningar för dig som vill lära dig mer om kött. Vi går igenom grovstyckning, finstyckning, hantering av kött och mycket mer därtill.

Kontaka oss med förfrågan så återkommer vi till dig.

#03

GRISDETALJER

Vi kan tipsa om en mängd detaljer när det kommer till gris. Grillracks, som är väldigt saftiga och underbara att grilla. Sidfläsk, lika gott att använda hel som att bita upp. Fläsklägg, klassikern att servera tillsammans med rotmos.

#04

DJURSLAG I BUTIK

Vi har Svenskt, norrländskt ekologiskt nötkött. Tillhandahåller renkött från Norrbotten. Lokalt griskött från bredåker. Norrländskt lammkött finns vid säsong samt givetvis Älgkött från Norrbotten.

#05

SYCKNINGSDETALJER

Vi tar in hel eller halv fall och styckar allting själva. Detta betyder att du som kund kan beställa unika köttdetaljer som annars är väldigt svåra att hitta.

Vi planerar vår styckning efter beställningar så ju tidigare du beställer det du önskar desto bättre. Om du är osäker på möjligheterna, vänligen kontaka oss så berättar vi mer.

#06

NÖTDETALJER

Vi kan tipsa om en mängd detaljer när det kommer till nötkött. Flapmeat är en av våra absoluta favoritdetaljer, måste tillagas röd. Njurtapp a.k.a. Butcher Steak är styckningsdetaljen alla styckare förr i tiden ville behålla själva, därav namnet butchers steak.