Köpvillkor för Köttbutikens webbshop

Betalnings- & leveransvillkor

Allmänna villkor

Allmänt
§1 När du blir kund hos Köttbutiken AB godkänner du följande villkor och regler. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisförändringar och slutförsäljning.

Beställning
§2 Beställningar sker via webshopen eller utav en säljare på Köttbutiken över telefon eller i butik. Beställningar hämtas hos oss på Storgatan 34 i Luleå om inte hemleverans avtalats.

Betalning
§3 Betalning sker vid upphämtning/leverans i form av swish eller kortbetalning i butik samt vid hemleverans samt via klarna på alla köp i webbutik.

Ångerrätt
§4 Kunden har rätt att avboka sin beställning senast 24 timmar före upphämtning. Ångerrätten enligt Distansavtalslagen (2005:59) gäller inte vid beställning av Köttbutikens produkter och varor. Mer info om varor och tjänster som är undantagna hittar du på konsumentverkets hemsida.

Reklamation
§5 När beställningen är upphämtad eller levererad så ska den kontrolleras så att ingen vakuumförpackning är skadad eller att ingen fysisk skada på produkterna har uppkommit. Anmärkningar ska göras inom ett dygn från att beställningen är upphämtad eller levererad. En reklamation är endast godkänd om det har uppstått under Köttbutikens hantering. I första hand vid fel på vara så ersätts det med nya varor eller en liknande produkt och i andra hand återbetalning.

Kundservice
§6 Har du frågor angående din beställning eller dessa villkor så är du välkommen att höra av dig till oss på telefon: 0920-221112 eller skicka ett mejl till info@kottbutiken.com

Priser
§7 Alla priser är presenterade i SEK ink. Moms. Köttbutiken förbehåller sig rätten att justera priser och produkter löpande. Vi reserverar oss för oförutsedda prisförändringar, slutförsäljning och felaktig information på hemsidan.

Leverans
§8 Leverans hem till kund kan ske under speciella omständigheter. Om en beställning inte tas emot så kommer den att ställas utanför bostaden i bästa mån och då övergår ansvaret till dig som kund. Köttbutiken ansvarar inte för en skadad eller stulen beställning efter överlämnat ansvar. För leverans hem måste du kontakta en säljare för muntlig överenskommelse.

Personuppgifter
§9 När du som kund beställer av Köttbutiken så behandlar vi dina personuppgifter (namn, adress, e-post mm.) i enlighet med GDPR-lagen.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Kontaktuppgifter

Köttbutiken i Luleå AB
Org.nr:
 559214-8463
Storgatan 34
972 32 Luleå
info@kottbutiken.com