Julsortiment

Julklapparna och julmaten hittar du hos oss.

Till jul har vi valt ut de finaste delikatesserna som hör julen till. Vi har satt ihop tre olika storlekar på julkorgar som passar bra till att ge bort till exempel till personalen eller som gåva till företag eller till nära och kära. Till julbordet har vi skapat Köttbutikens jullåda med produkter enbart från Norrland. Eller bjud personalen på en jullunch. Vi har satt ihop en tallrik med klassiska juldelikatesser

Läs mer om vårt julsortiment nedan. Produkterna går inte att förbeställa längre utan kan endast köpas i butik.

Lilla julkorgen

Passar bra till exempel som present till personalen. Kommer förpackad i en cellofanpåse. Innehåller: torkat renkött, glögg, choklad, senap.

Pris: 399 kr

Mellan julkorgen

Passar bra till exempel som present då du blir bortbjuden, till personalen eller som julklapp till dina nära. Innehåller: torkat renkött, glögg, choklad, senap, leverpastej, renkorv, gravad älg.

Pris: 699 kr

Stora julkorgen

Passar bra som till exempel gåva till företag, eller som en lite ambitiösare välkomstpresent eller julklapp. Innehåller: torkat renkött, glögg, choklad, senap, leverpastej, renkorv, gravad älg, ost, röktrenhjärta, julkaffe, marmelad, pepparkakor.

Pris: 1399 kr

Köttbutikens jullåda

Vi har plockat ihop en låda med råvaror till julbordet. En jullåda innnehåller:

  • Norrländsk egenmald köttfärs ca 1 kg
  • Färdigkokt julskinka från Bredåker ca 2 kg
  • Prinskorv från Järvtjärns utegrisar i Skellefteå 300 g
  • Revbensspjäll från Luleå ca 700 g

Pris: 799 kr.

Övrigt julsortiment

Klicka på bilden ovan för att se en fullständig lista över vårt övriga julsortiment med priser. I julsortimentet bla: Julskinka från Bredåker, gravad älg och ren, torkat renkött, rökt renhjärta, renfilé, Leverpastej och prinskorv från Järvtjärn, revbensspjäll, rimmad nöttunga, Köttbutikens egna julkorv och ekologiska färs.

Glöm inte bort att förboka nyårsköttet redan nu. Boka här